Forvirring i Guds menighet

onsdag 13. desember 2017

DET ER EN FORVIRRINGENS ÅND IBLANDT GUDS FOLK I DAG

Profeter etter profeter står fram og den ene profeterer dom og den andre profeterer Guds herlighet for Guds folk. Hva skal vi tro og hva er sannhet er det ropet som kommer ifra mange av Guds folks hjerter i dag

I dag så spurte jeg Herren om dette , hva sker ? Profeterer dine profeter imot hverandre , hva skjer i Kristi legeme i dag Gud ?

Da jeg sener gikk i dusjen for å gjøre meg klar for dagen da kom disse tankene til mitt sinn :

Det er med et profetisk budskap som med et stort puslespill ,vi kan ikke se hele bildet med en gang . Brikke for brikke må legges på plass før det hele bilde kommer fram og blir synlig .

Sånn er det og når mine profeter taler , noen har fått en brikke med sterke og dramatiske farger og noen andre har fått en brikke med mere svake, men vakre farger og når de taler så er det bare herlighet og glede og oppmuntring.

Men skal menigheten og verden kjenne min vilje så må alle brikkene på plass og slik er det med de mange forskjellige profetiske budskapene som kommer i dag ,de er brikker i mitt gudommelige puslespill for menigheten og for verden så min vilje kan bli kunngjort ikke bare stykkevis og delt men helt og fullt .

Ingen av mine profeter har hele bildet de har fått vær sin brikke av sannheten og er kalt av meg til å være tro imot det jeg har vist de .

Vh deres ringe tjener
Arne

nb_NONorwegian