Religiøs og politisk korrekthet

14.10 .2015

Den religiøse og politiske korrektheten i menigheten og samfunnet

Den religiøse korrektheten i dag ,arbeider for at vi alle skal skal være politiske korrekte i vår tenkemåte ,og vår omgang med vårt flerkulturelle samfunn som vi alle lever i dag .

Dette høres tilsynelatende fint og rett ut . men er det virkelig rett ?

Når vi ser at vår integreringspolitikk ikke fungerer, og en del av muslimene som er her i landet ikke vil bli integritet , men arbeider for at det Norske samfunn skal mere og mere Islamiseres og få islamske lover og sære regler som er fremmed for vår kultur .

Jeg snakker nå ikke om moderate muslimer som lar seg integrere og blir en del av vårt fargerike felleskap .

Vi har i dag et muslimsk miljø i landet vårt som blir mere og mere radikalisert ,og som bare vokser og vokser , fordi ånder av snillisme,humanisme ,sosialisme har åpnet døren på vidt gap for en snikislamisering av vårt land og folk . Samtidig så opplever vi en bølge av smuss og urenheter som skyller inn over vårt land .

Homosexuelles agenda og urene ånd preger mere og mere vårt samfunn i Norge i dag ifra kongehus ,storting og vår regjering til mannen på gata ja like inn i våre kirker og menigheter har denne perverse og urene onde ånd fått innpass igjennom prester og predikanter som er brenne merket i sin urene samvittighet for Gud .

Men disse tørre brønnene skal få sin dom, og de skal få kjenne at jeg Herren er en Gud som ransaker hjerter og nyrer og gir enhver igjen etter hans gjerninger !

Og alt sammen skjer i den politiske og religiøse korrekthetens navn .

Vi trenger i dag menn og kvinner i Norge som har guddommelig integritet, som er formet av Guds Ånd til å være et talerør for rettferdighet og hellighet og som har makt over janteloven !

Uredde menn og kvinner som er villig til å tale det som Herren legger ned i deres hjerter enten det er surt eller søtt .

For som Herren sa til meg :

Budskapet er ikke ditt, men mitt !
Tør du å være en Hans Nilsen Hauge ? Tør du å være som Luther som talte den religiøse verden og Roma midt imot ?

Vil du betale prisen for å stå opp imot all urettferdighet i dette landet ?

Eller er du feig og redd for å miste ditt gode navn og rykte ?

Er du redd for å ikke bli godtatt og akseptert av de som bare forkynner om den snille og kjærlige Jesus og ikke om han som en dag skal dømme alle troende for sin Kristi domstol i himmelen .

Er du villig til å være vår tids døperen Johannes som mistet sitt hode fordi han talte det som Gud hadde lagt på hans hans hjerte , og ikke det som folket ville høre, ikke det som klødde de i ørene . Ikke det som facebook og andre sosiale media kan godkjenne .

Herren blåser nå i sin basun og de som hører det ,forbereder seg til åndelig borgerkrig i hans menighet og legeme .

Øksen ligger allerede ved roten av treet , og hvert tre som ikke bærer god frukt blir hugget ned og kastet på ilden sier Herrens Ånd !

Ja enhver plante som min himmelske far ikke har plantet, skal nå rykket opp med rot og alt som vekker anstøt i mitt rike blir nå skilt ut , for bruden renser seg i mitt Ord og gjør seg rede for brudgommens komme .

Maranata, kom ,ja kom Herre Jesus vi lengter etter deg vår elskede brudgom !

vh broder Arne

nb_NONorwegian